Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2010

Τον έδεσαν με σύρμα για τον κρεμάσουν

Στην περιοχή Κοσκινού της Ρόδου, κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος προσπάθησε να σκοτώσει έναν αδέσποτο σκύλο, κρεμώντας τον με σύρμα.

Το ζώο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και αιμόφυρτο κυκλοφορούσε με το σύρμα στο λαιμό, ώσπου για καλή του τύχη, το εντόπισε ο Παναγιώτης Διακοφώτης, κάτοικος της περιοχής, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο του Αλέξανδρου Μπολότου, στο οποίο και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  ScreenHunter_6c9.jpg Εμφανίσεις:  11 Μέγεθος:  20,6 KB


Το σκυλί γλύτωσε τα χειρότερα και ο εκπαιδευτής σκύλων, Κώστας Πλάτσης, ανέλαβε τα έξοδα της φροντίδας του, ώσπου το ζώο να αναρρώσει πλήρως. Οι κτηνίατροι που περιέθαλψαν το ζώο απευθύνουν έκκληση σε όποιον επιθυμεί να υιοθετήσει το τετράποδο.

To ημίαιμο σκυλάκι φρόντιζαν οι κάτοικοι της περιοχής Κοσκινού, οι οποίοι και του παρείχαν επί σειρά μηνών τροφή. Αν και το αναζήτησαν και το καλούσαν, δεν κατέστη δυνατό να το βρουν. Το περιστατικό αυτό έγινε γνωστό, λίγες ώρες μετά την καταγγελία της προέδρου της φιλοζωικής για τη δράση ενός άλλου σαδιστή και συγκεκριμένα ενός ταξιτζή, που σκότωσε ένα μικρό σκυλάκι με το αυτοκίνητό του έξω από το ξενοδοχείο Park και εν συνεχεία γελούσε στο θέαμα του αργού θανάτου του ζώου, που σπάραζε στο οδόστρωμα, ενώ απείλησε, εξύβρισε και επιτέθηκε σε κάτοικο της περιοχής που του έκανε παρατήρηση.
http://www.inout.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου